Vakantiecentrum De Hertenhorst

Kaapbergweg 45
7361 TG
Beekbergen
Telefoon: 055 – 5061343
E-mail: info@hertenhorst.nl
Website: www.hertenhorst.nl

In het voor en na -seizoen is verhuur van fietsen beperkt mogelijk, alleen tijdens kantooruren zie http://www.hertenhorst.nl/nl/contact.html voor de openingstijden.

Over deze locatie

Ons gezellige vakantiecentrum is prachtig gelegen midden in de bossen op de Veluwe nabij het gezellige Beekbergen. Ons park bestaat uit een gezellig kampeerterrein met toeristische plaatsen voor korte of lange periode, mooie ruime jaarplaatsen met alle voorzieningen en we verhuren vrijstaande stenen bungalows, stacaravans of houten chalets. Ook hebben we een groepsaccommodatie voor maximaal 25 personen. De 5 chalets staan in een kring opgesteld met in het midden een groepsruimte met complete keuken. Ze zijn gezellig ingericht en geschikt voor 5 personen met 3 slaapkamers. Bovendien is er een Finse blokhut voorzien van een 4 persoons-sauna met een douche-stoomcabine.

Wat is er te doen?

Faciliteiten Ook op ons eigen terrein hoeft u zich geen moment te vervelen: Sfeerrvol eetcafé met openhaard en zonnig terras waar u kan genieten van een kopje koffie met een appelpunt. Bar met open haard en groot TV scherm, WIFI cafetaria & winkel, verwarmd zwembad met glijbaan, peuterbad, speeltuin met airtrampoline, verwarmd sanitairgebouw met babyhoek, allweather tennisbanen met verlichting, midgetgolfbaan, jeu de boules banen, voetbalveld, wasserette, camperservice, fietsverhuur en een animatieteam. Omgeving Het bosrijke gebied lenen zich bij uitstek voor wandelingen en fietstochten. Naast al dat natuurschoon zijn er in directe omgeving vele attracties o.a. Paleis het Loo, Apenheul, Julianatoren, Nationaal Park de Hoge Veluwe met Kröller Möller Museum, Openlucht Museum en Burgers Zoo, Teuge Tuinen.

Dichtstbijzijnde fietsknooppunt

69

Arrangementen/aanbiedingen

Gratis midget golf bij nuttigen van consumpties & gratis fietstroute Koffie met appelpunt ( €3,45) 2e kopje koffie gratisDirect Veluwefietsen reserveren

Van tot
Aantal fietsen:
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
   
Controle code: