Hotel de Bosrand

Bosrand 28
6718 ZN
Ede
Telefoon: 0318-650150
E-mail: info@debosrand.com
Website: www.debosrand.com

Hoogseizoen: gehele jaar, (muv periode tussen Kerst en Oud & Nieuw)
Openingstijden Hotelreceptie: van 7.00 uur tot 23.30 uur

Openingstijden restaurant: van 12.00 uur tot 20.30 uur (ma-vr) van 17.00-20.30 uur (za)

Contactpersoon: Receptie

Over deze locatie

Hotel de Bosrand ligt op de Veluwe, aan de rand van het Edese Bos. U vindt er rust, natuur, cultuur en vele bezienswaardigheden. Een korte, verfrissende wandeling voert u naar het centrum van Ede, waar u winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden vindt. Twee keer per week staat er een gezellige markt op het marktplein. Het hotel heeft 44 hotelkamers, negen vergaderzalen, restaurant, gezellige bar en een riant terras met aangrenzend park. Naast het hotel ligt een tennisbaan en ook zijn er diverse buitenspellen aanwezig. De hotelkamers zijn allemaal uitgerust met eigen badkamer, zitje, schrijfdesk, flatscreen tv, en een telefoon. In het hele hotel is gratis WIFI beschikbaar. Ook is er een internetcafé waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Gasten kunnen ook gratis parkeren bij Hotel de Bosrand.

Wat is er te doen?

Vanwege de centrale ligging, is het hotel een mooi uitgangspunt voor diverse uitstapjes. Wat dacht u van een bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe, Ouwehands Dierenpark of het Wekeromse zand? Er kunnen heerlijke fietstochten gemaakt worden en ook zijn er diverse wandelroutes in de omgeving van het hotel.

Dichtstbijzijnde fietsknooppunt

62

Arrangementen/aanbiedingen

Fietsarrangement (3 dagen, 2 nachten) € 112,50 p.p. Welkomstdrankje 2 x overnachting 2 x ontbijtbuffet 1 x driegangen diner (op dag van aankomst) Fietshuur voor twee dagenDirect Veluwefietsen reserveren

Van tot
Aantal fietsen:
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
   
Controle code: