Dennenheuvel Hotel Restaurant Conferentie

Heerderweg 27
8161 BK
Epe
Telefoon: 0578-612326
E-mail: info@dennenheuvel.nl
Website: www.dennenheuvel.nl

Hoogseizoen: gehele jaar alle dagen
Openingstijden: keuken ma – za van 12.00 – 21.00 uur
Contactpersoon: Miranda van Uden

Over deze locatie

Voor een echt gastvrij onthaal Wees welkom in ons kleinschalige hotel met een uitstekend, eigen restaurant waar u a la carte kunt genieten van met zorg bereidde streekproducten. Dennenheuvel is een 4-sterren hotel met een fraai aangelegde tuin en overdekt terras. De 34 lichte, sfeervolle kamers zijn voorzien van alle comfort. Er is een privé wellness met sauna, Turks stoombad en besloten terras. Het a la carte restaurant is een uitstekende plek voor een romantisch diner of een zakelijke lunch. In de stijlvolle lounge of trendy bar kunt u uitgebreid (na)borrelen. Na het ontwaken treft u in de warm ingerichte ontbijtkamer een uitgebreid Veluws ontbijtbuffet met heerlijk verse producten. Rob en Miranda van Uden en hun enthousiaste medewerkers verwelkomen u graag!

Wat is er te doen?

Beleef de nog ongerepte Veluwe Ontdek in alle rust en stilte de mooiste plekjes van de ‘Waterrijke’ Veluwe. Diverse wandel- en fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar. U kunt bij ons ook fietsen huren. Paardenliefhebbers kunnen hun eigen paard in één van onze paardenboxen stallen. Vanuit het hotel zijn er kilometers lange ruiter- en aangespannen routes. Niet alleen natuurschoon omringt "Dennenheuvel". Ook cultureel gezien heeft dit deel van de Veluwe veel te bieden. Denk aan kasteel Cannenburgh, Paleis 't Loo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, de Apenheul, het Anton Pieck Museum en het Dolfinarium. Ook historische en pittoreske stadjes als Elburg, Kampen en Hattem zijn dichtbij.Winkelen kan uitstekend in Epe en Apeldoorn of de Hanzesteden Zwolle en Deventer.

Dichtstbijzijnde fietsknooppunt

62

Arrangementen/aanbiedingen

Van uit het hotel kunt u eindeloos fietsen, verken de Waterrijke Veluwe met zijn prachtige natuur en mooie dorpjes en stadjes. Wij beschikken over diverse prachtige routes in verschillende afstanden. U kunt een fiets bij ons huren. Twee nachten logeren op één van onze sfeervolle kamers. De dag beginnen met een uitgebreid ontbijt met onder andere verse jus d‘orange, ambachtelijke broden, boerenkazen, en tal van andere heerlijkheden. Eén avond een heerlijk diner van de Chef, bestaande uit drie gangen. Gebruik van diverse fietsroutes Prijs vanaf € 143,50 per persoonDirect Veluwefietsen reserveren

Van tot
Aantal fietsen:
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
   
Controle code: