Over Veluwefiets

Veluwefiets is een stichting die in 2011 is opgericht om het fietsen op de Veluwe te promoten. De Veluwe is de belangrijkste fietsregio van Nederland. Onze doelstelling is het huren van fietsen voor de toerist gemakkelijker te maken en een hoog kwaliteitsniveau aan te bieden. Hiervoor hebben wij inmiddels verschillende locaties gespreid over de Veluwe, de Veluwefiets staan. Dit zijn de Veluwefiets opstappunten. Deze Veluwefiets opstappunten zijn toeristisch recreatieve bedrijven en instellingen gelegen dichtbij of aan het knooppunten netwerk voor de fiets.

Over Veluwefiets

 

Over Veluwefiets

De stichting Veluwefiets heeft twee leden, Arjan en Angelique Vijge. Zij hebben de stichting over genomen van Gerrit Steenbergen is betrokken geweest bij het opstarten van Veluwefiets en is momenteel  toezichthouder van de stichting. Angelique Vijge is de contactpersoon van de Veluwefiets opstappunten. Angelique regelt de administratie, promotie en beheert de website voor Veluwefiets. Naast bestuurder van Veluwefiets is Angelique werkzaam als webassistant. Een webassistant ondersteunt ondernemers zichtbaar te worden op het internet op het gebied van websites en internet marketing en social media. Kijk voor meer informatie op www.angeliquevijge.nl.

 

Samenwerkingen Veluwefiets

In samenwerking met 2 fietsverhuurbedrijven bieden wij fietsverhuur aan via opstapplaatsen op de Veluwe. Het noordelijke gedeelte van de Veluwe werken wij met Hoegen Fietsverhuur en in het zuidelijke gedeelte van de Veluwe werken wij met Kikkert fietsverhuur.

 

Hoegen fietsverhuur

 

 

kikkert fietsverhuur

 

 

Opstapplaatsen Veluwefiets

Een locatie die voor Veluwefiets de fietsen verhuurd zijn onze opstapplaatsen. Dit zijn toeristisch recreatieve bedrijven en instellingen gelegen dichtbij of aan het knooppunten netwerk voor de fiets. Onze opstapplaatsen zitten verdeeld over de hele Veluwe.

Voordelen opstapplaatsen:

Opstapplaats zijn biedt verschillende voordelen.

  • Service voor uw gasten
  • U neemt deel aan de promotie van Veluwefiets
  • U ontvangt provisie over de verhuurde fietsen
  • Geen onderhoud van de fietsen

Wilt u met uw bedrijf opstappunt worden van Veluwefiets? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.