Verken de Veluwe met de Veluwe fiets!

De Veluwe is misschien wel het mooiste en grootste fietsgebied van Nederland. Bossen, heidevelden en zandverstuivingen. U fietst door mooie dorpen, de riviervalleien van de Rijn en IJssel of naar de Veluwse randmeren. Vele mogelijkheden voor het maken van boeiende en gezonde fietstochten.

Fietsen op de Veluwe begint voortaan bij een Veluwefiets opstappunt. Verspreid over ongeveer veertig opstappunten op de Veluwe staat er voor u een huurfiets klaar. Een hoogwaardige Gazelle fiets met handremmen en 7 versnellingen om zo mee weg te fietsen. Kortom een fiets huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

De opstappunten vindt u op makkelijk bereikbare toeristische plekken. Dichtbij of aan het fietsknooppuntennetwerk. Als u wilt, kunt u er ook eten, overnachten of een attractie bezoeken. Met een Veluwefiets maakt u uw bezoek aan de Veluwe helemaal compleet.

Wat doet Veluwefiets?

Reserveer snel en gemakkelijk een Veluwefiets per telefoon of online

Door naar een opstappunt van uw keuze te gaan kunt u rechtstreeks reserveren en verdere afspraken maken over aanvullende wensen met het opstappunt.

Prijzen en reserveren >

Zoek een opstappunt op de interactieve kaart

Kies de omgeving of locatie uit waar u wilt gaan fietsen op de kaart van de Veluwe.Zoek opstappunt >