Fietsverhuur Veluwe

Wil je een fiets huren om een dag, weekend of week te gaan fietsen? Veluwefiets heeft op verschillende opstappunten op de Veluwe fietsen staan.

Kies vanaf welke plaats je wil gaan fietsen. Reserveren kan je doen door het formulier bij je ons opstappunt in die plaats in te vullen en de fietsen staan voor je klaar.

Fietsverhuur Veluwe

De Veluwe is bij uitstek het gebied waar fietsen centraal staat. Zowel de bossen als de weidegebieden langs de Ijssel en Rijn en de Veluwerandmeren hebben een unieke uitstraling. Wij bieden de mogelijkheid om op diverse plaatsen op de Veluwe een fiets te huren. Hiermee kunt  u over de Veluwe fietsen, naar eigen inzicht, maar ook met behulp van het prachtige systeem van de fietsknooppunten.  Alle locaties waar onze fietshuur gevestigd is liggen aan of dichtbij de fietsknooppunten.

Op onze site kan je alle opstappunten zien waar je kan  starten met jouw fietsroute.

 

Veluwefiets

De Veluwefiets heeft een geheel eigen uitstraling. Het is een hoog kwalitatieve gazelle fiets met 7 versnellingen. Het huren van de Veluwefiets kost overal €  9,50 per dag. Voor een hele week betaalt u voor 5 dagen totaal € 47,50. Reserveren kunt u doen door formulier op de website van een opstappunt in te vullen. Daarnaast kunt u heel goed spontaan huren.

Wil gebruik maken van de mogelijkheid om de fiets elders in te leveren, dan is reserveren verplicht. De kosten van elders inleveren bedragen € 5,- per fiets. Hiervoor 2 dagen van te voren reserveren per mail AnaarB@veluwefiets.nl.
Voorwaarden
Bij het huren van een Veluwefiets is er een formulier waar op je jouw gegevens invult en je moet je identificeren met een ID kaart of rijbewijs.

 

Verhuur elektrische fietsen

Wil je een elektrische fiets huren via één van onze opstappunten. Geen probleem. Als je dee elektrische fiets een aantal dagen van te voren reserveert zorgen wij dat de fiets voor je klaar staat.

 

Kinderzitjes

Op onze Veluwefiets past een kinderzitje. Geef bij de reservering aan dat je een Veluwefiets met kinderzitje wilt reserveren.

 

Reserveer een Veluwefiets Zoek een opstappunt