Fietsen op de Veluwe

Wilt u een heerlijk dagje fietsen op de Veluwe, huur dan een Veluwefiets. Veluwefiets heeft opstappunten verdeeld over de Veluwe. Bij een opstappunt kunt u dagelijks fietsen huren en reserveren.

Fietsen op de Veluwe

De Veluwe is bij uitstek het gebied waar fietsen centraal staat. Zowel de bossen als de weidegebieden langs de Ijssel en Rijn en de Veluwerandmeren hebben een unieke uitstraling. Wij bieden u de mogelijkheid om op diverse plaatsen op de Veluwe een fiets te huren. Hiermee kunt  u over de Veluwe fietsen, naar eigen inzicht, maar ook met behulp van het prachtige systeem van de fietsknooppunten.  Alle locaties waar onze fietshuur gevestigd is liggen aan of dichtbij de fietsknooppunten.

Op onze site kunt u alle opstappunten zien waar u kunt starten met uw fietsroute.

Veluwefiets

De Veluwefiets heeft een geheel eigen uitstraling. Het is een hoog kwalitatieve gazelle fiets met 7 versnellingen. Het huren van de Veluwefiets kost overal € 10,00 per dag. Voor een hele week betaalt u voor 5 dagen totaal € 50,00. Reserveren kunt u doen door formulier op de website van een opstappunt in te vullen. Daarnaast kunt u heel goed spontaan huren.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om de fiets elders in te leveren, dan is reserveren verplicht. De kosten van elders inleveren bedragen € 5,- per fiets. Hiervoor 2 dagen van te voren reserveren per mail AnaarB@veluwefiets.nl.

Voorwaarden

Bij het huren van een Veluwefiets is er een formulier waar op u uw gegevens invult en u moet zich identificeren met een ID kaart of rijbewijs.

Verhuur elektrische fietsen

Wilt u een elektrische fiets huren via één van onze opstappunten. Geen probleem. Als u een elektrische fiets een aantal dagen van te voren reserveert zorgen wij dat de fiets voor u klaar staat.

Kinderzitjes

Op onze Veluwefiets past een kinderzitje. Geef bij uw reservering aan dat u een Veluwefiets met kinderzitje wilt reserveren.

Reserveer uw Veluwefiets Zoek een opstappunt